Ua fa'atinoina e le ISED a Kanata mana'oga fou e totogi talu mai Setema

tala fou

Ua fa'atinoina e le ISED a Kanata mana'oga fou e totogi talu mai Setema

O le Innovation, Science and Economic Development Authority of Canada(ISED) ua tu'uina atu le Faasilasilaga SMSE-006-23 o le aso 4 o Iulai, "Fa'ai'uga i le Tusi Fa'amaonia ma le Inisinia Pulega Feso'ota'iga ma Leitio Meafaigaluega Tau Feso'ota'iga", lea e fa'amaoti mai ai o feso'ota'iga fou ma masini leitio. o le a fa'atinoina mana'oga tau totogi mai le aso 1 o Setema 2023. I le amana'ia o suiga i le Fa'asinomaga o Tau Fa'atau (CPI), ua fa'amoemoe e toe fetu'una'i ia Aperila 2024.
Mea fa'atatau: mea tau feso'ota'iga, masini leitio

1. Totogi resitalaina o meafaigaluega
Afai e tuuina atu se talosaga i le Minisita ina ia resitalaina masini tau fesootaiga i totonu o le Resitala o Meafaigaluega mo le Terminal o lo o tausia ma lomia e ia, po o le lisi o masini leitio faamaonia i le Lisi o Meafaigaluega Leitio o lo o tausia ma lomia e ia, e tatau ona totogi le totogifuapauina o masini e $750. tu'uina atu ta'itasi o le talosaga, fa'aopoopo i so'o se isi totogifuapauina talafeagai.
O le totogifuapauina o le resitalaina o meafaigaluega e sui ai le totogi o le lisi ma fa'aoga i se tasi po'o se fa'asologa fou o talosaga na tu'uina atu e se tino fa'amaonia.

2. Equipment totogifuapauina faasa'oga
A talosaga i le Minisita mo se fa'atagaga e teuteu ai le tusipasi o masini leitio po'o le resitalaina o masini tau feso'ota'iga (po'o se tu'ufa'atasiga o ia lua, e ta'ua o le lua talosaga), e tatau ona totogi le totogifuapauina o le teuteuga o Meafaigaluega e $375 fa'aopoopo i so'o se isi lava pili.
O le totogifuapauina o le Fa'amauina o Meafaigaluega e sui ai le totogi o le lisi ma fa'aoga i suiga o laisene (C1PC, C2PC, C3PC, C4PC), le tele o lisi ma talosaga fa'aliliuina tusipasi na tu'uina atu e fa'alapotopotoga fa'amaonia.

前台


Taimi meli: Tes-20-2023