O le a le tulafono a le EU REACH?

tala fou

O le a le tulafono a le EU REACH?

p3

EU REACH

O le Resitalaina, Iloiloga, Faʻatagaina, ma le Faʻatapulaʻaina o vailaʻau (REACH) na amata faamamaluina i le 2007 e puipuia ai le soifua maloloina o tagata ma le siosiomaga e ala i le faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina o nisi mea matautia i oloa na faia ma faʻatau atu i le EU, ma faʻateleina le faʻatauvaʻa o le EU chemical industry.

Ina ia mafai ona pa'ū mea e ono lamatia i le lautele o le REACH, e tatau ona faʻamaonia muamua o ni mea e sili ona popole i ai le European Chemicals Agency (ECHA) i luga o le talosaga a sui o le setete poʻo le Komisi Europa. O le taimi lava e fa'amaonia ai se vaila'au o se SVHC, fa'aopoopo i le Lisi o Sui Fa'atonu. O le Lisi o Sui Fa'atonu o lo'o i ai mea e agavaa mo le fa'aofiina i le Lisi Fa'atagaina; o lo latou fa'amuamua e fuafua e le ECHA. O le Lisi Fa'atagaga e fa'agata ai le fa'aogaina o nisi mea i totonu ole EU e aunoa ma se fa'atagaga mai le ECHA. O nisi vaila'au e fa'asaina mai le gaosia, maketiina, pe fa'aogaina i le EU atoa e le REACH Annex XVII, lea e ta'ua o le Lisi o Mea Fa'asaina, pe fa'atagaina pe leai. O nei vaila'au ua fa'atatauina e iai se lamatiaga tele i le soifua maloloina o tagata ma le si'osi'omaga.

p4

REACH Tulafono Faatonutonu

aafiaga ole REACH i kamupani

E a'afia le REACH i le tele o kamupani i le tele o vaega, e o'o lava ia i latou atonu e le manatu ia i latou lava o lo'o a'afia i vaila'au.

I se tulaga lautele, i lalo ole REACH atonu e iai se tasi o nei matafaioi:

Tufuga:Afai e te faia ni vaila'au, a le o le fa'aaogaina o oe lava pe tu'uina atu i isi tagata (tusa lava pe mo le auina atu i fafo), o lona uiga e iai ni ou tiute taua i lalo ole REACH.

Fa'aulufale mai: Afai e te fa'atau se mea mai fafo atu o le EU/EEA, e ono iai ni ou tiute i lalo ole REACH. Atonu o vaila'au ta'itasi, fa'afefiloi mo le fa'atau atu po'o oloa fa'auma, pei o lavalava, meafale po'o mea palasitika.

Tagata fa'aoga i lalo:O le tele o kamupani e fa'aogaina vaila'au, o nisi taimi e aunoa ma le iloaina, o lea e tatau ai ona e siaki au matafaioi pe afai e te taulimaina so'o se vaila'au i lau pisinisi po'o galuega fa'apolofesa. Atonu e iai ni ou tiute i lalo ole REACH.

Kamupani faʻavae i fafo atu o le EU:Afai o oe o se kamupani faʻavae i fafo atu o le EU, e te le noatia i noataga a le REACH, e tusa lava pe e te faʻatau atu a latou oloa i totonu o le aganuu a le Iuni a Europa. O le matafaioi mo le faʻataunuʻuina o manaʻoga a le REACH, e pei o le resitalaina o loʻo taoto i le au faʻaulufale mai na faʻatuina i totonu o le Iuni a Europa, poʻo le naʻo le sui o se tagata gaosi oloa e le o ni EU na faʻatuina i le Iuni a Europa.

A'oa'o atili e uiga i le EU REACH ile upega tafa'ilagi a le ECHA:

https://echa.europa.eu/regulations/reach/understanding-reach

BTF Testing Lab, o loʻo i ai i la matou kamupani fale suʻesuʻe fesoʻotaʻiga eletise, tulafono faatonutonu mo le saogalemu, Falesuʻesuʻe ole leitio faʻasalalau, Laboratory maa, Laboratory chemical, SAR Laboratory, HAC Laboratory, ma isi. Ua matou mauaina agavaa ma faʻatagaga e pei o CMA, CNAS, CPSC, A2LA, VCCI, ma isi. O loʻo i ai i la matou kamupani se 'au faʻainisinia faʻapitoa faʻapitoa ma faʻapolofesa, lea e mafai ona fesoasoani i pisinisi e foia le faʻafitauli. Afai e iai sau su'ega talafeagai ma mana'oga fa'amaonia, e mafai ona e fa'afeso'ota'i sa'o le matou aufaigaluega Su'ega e maua mai ai fa'amatalaga auiliili o tau ma fa'amatalaga ta'amilosaga!

p5

REACH Tausi

 

 

 


Taimi meli: Aukuso-29-2024